there's something soothing about southern....

Thursday, March 15, 2007

Wakakakakaka!!!! Ya rabbi, banyaknya sarang labah-labah kat sini... (carut blog sendirik takperkan....) Hurmmmm.... ntah la, tak tau kenapa, sebulan 2 nie memang malas nak menaip, lagipun blog nie is soooooooo basic.... Takder la kebabooommm macam blog orang lain.. Sampai nak tulis tittle pun takleh.. I dunno whether nie problem laptop nie ker or page utk aku taip kat blog nie yang problem, sbb ruangan utk tulis tittle tu invisible, takder..., tu yang aku takleh nak tulis tittle for every entry that I've post....

All this while, actually...., I'm kinda down, mmg down giler giler lah!!! Sebabnya, hanya aku sahaja yang tahu... ( macam lagu farhan la plaks....). But apa-apapun, life must goes on.. Patah tumbuh hilang berganti kan... Chewahh!!! Hiks... Sebenarnya at the moment, I'm try to keep myself out of trouble, I mean relationship trouble... So, skrg nie dah malas nak pikir tentang mereka... (mereka? macam ramai jer bunyiknya....) Hiks..... So sekarang nie, yang penting, kita enjoy!!!

Apa nak cerita ek??? Owh!! Last Chinese New Year me and my whole family had a vacation in Medan, Indonesia.. Seronok la jugak, tapi since gi ngan family, kena la behave yourself la kan.. Takleh la nak gila-gila sangat... Kat sana, we all stay for 5 days. Pegi Danau Toba, Brastagi dan bandar Medan itself... I like Danau Toba because of the scenic surrounding, especially the lake, while Brastagi is more like Cameron Highland sbb kawasan tanah tinggi... Sorry la uols, sbb tak tau nak letak gambar camner, apatah lagi nak buat link2 bagai tu semua.. Takper la, tak reti pun bagus jugak, sebab kalau reti nanti reveal sangat, kantoi ngan family nnt.. huhuhuhu...

Ok la tu jer, see ya all peeps!!! (mesti semua sentap sbb entry ciput jerkk... Wakakakakakaka!!!)

1 Comments:

  • biase ler tue bro, bile slalu keciwa akan sentiasa mempunyai fikiran begitu. sebenornya bro kena ade jatidiri yg teguh.... jgn mudah mengikut nafsu utk memmpunyai new relationship. Take it slow an easy. Don't rush into things. Jgn tengok pada paras rupa sje .... at least judge the person by his kindness sama ada pure @ just faking ... u should know from previous experiences. For me, i see u as a person that needs attention to yr needs. So cari the person yg bole amik berat pasal u, bro. Ok enuff blaber... take care bro.....

    By Anonymous t.mizi, at 3:54 PM  

Post a Comment

<< Home


 
Right Here Waiting - Music